-25%

LEGO Star Wars Bad Batch Attack Shuttle (75314)


De LEGO Star Wars Bad Batch Attack Shuttle (75314) is een ultieme galactische avonturenset.
Het bevat een zeer gedetailleerde en authentieke replica van de Bad Batch Attack Shuttle uit de Star Wars serie.
De set bestaat uit 969 stukjes en wordt geleverd met vijf minifiguren: Hunter, Tech, Echo, Wrecker en Crosshair, elk met hun eigen wapens. De shuttle heeft verstelbare vleugels, een openende cockpit en een dubbele LEGO minifiguur cockpit.
Het heeft ook twee veerkrachtige schutters voor actievol spel. Met deze set kunnen fans spannende scènes uit het Star Wars universum nabootsen of hun eigen avonturen creëren. Het biedt een geweldige bouwervaring en eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel.

112.65 150.20

Vergelijk

De LEGO Star Wars Bad Batch Attack Shuttle (75314) – Ultimate Galactic Adventure is de perfecte set voor alle Star Wars en LEGO liefhebbers.
Dit zeer gedetailleerde en boeiende product stelt je in staat om een epische reis door de melkweg te maken en spannende scènes uit de populaire Bad Batch animatieserie na te bootsen.
Met 969 stukjes biedt deze Attack Shuttle set een meeslepende bouwervaring die zowel kinderen als volwassenen zal boeien.
De set bevat vijf minifiguren: Hunter, Tech, Echo, Wrecker en Crosshair, elk met hun eigen unieke wapens en accessoires.
Met deze minifiguren kun je je eigen Bad Batch team samenstellen en ze leiden in actievolle missies tegen de krachten van de duistere kant.

De Attack Shuttle zelf is een wonder van LEGO techniek. Het heeft een scala aan indrukwekkende functies, zoals inklapbare vleugels, een cockpit die open kan om de minifiguren te plaatsen, en een gedetailleerd interieur met zitplaatsen en bedieningspanelen.
De shuttle wordt ook geleverd met twee veermechanismen, die een extra element van opwinding toevoegen aan je speeltijd.
Een van de opvallende kenmerken van deze set is de compatibiliteit met de innovatieve lichtsteen technologie van LEGO.
Door de optionele lichtsteen toe te voegen (apart verkrijgbaar), kun je de cockpit en motoren verlichten en je Attack Shuttle op een geheel nieuwe manier tot leven brengen.

Deze set biedt niet alleen eindeloze uren aan fantasierijk spel, maar heeft ook tal van educatieve voordelen. Het bouwen van de Attack Shuttle helpt bij de ontwikkeling van fijne motoriek, probleemoplossend vermogen en ruimtelijk bewustzijn.
Het stimuleert creativiteit en verhalen vertellen terwijl je iconische Star Wars momenten opnieuw creëert of je eigen spannende avonturen bedenkt.
De LEGO Star Wars Bad Batch Attack Shuttle (75314) – Ultimate Galactic Adventure is niet zomaar een speelgoed; het is een toegangspoort tot een melkweg ver, ver weg. Met zijn uitzonderlijke oog voor detail, spannende functies en educatieve waarde is deze set een must-have voor elke LEGO en Star Wars verzamelaar of fan.
Dus pak je lightsaber, stel je Bad Batch team samen en maak je klaar voor een onvergetelijk galactisch avontuur!

Artikelnummer: 47551 Categorie: Tag:

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord...